stickyimage

Закрыть
Читать онлайн Скачать PDF

FallonP bayern munchen tröja barn Annis

knowledgecom %EF%BB%BFMurgrupp Wembleys

‘Ruediger Mielke spelade bara 15 matcher i Bundesliga för MSV Duisburg 1964-65 och 1965-66, men lyckades göra 15 mål i dessa spel’, skriver Graham Clayton. ‘Finns det en annan spelare som har manchester united smalling tredjetröja spelat fler topp-flygspel med ett 1: 1 mål till spelförhållande?’

‘Portsmouths nya kit har namn på fallna soldater på den. Finns det andra exempel på klubbar som känner igen krigsoffer på sitt kit? ‘Tweets Simon Cook.

• Skicka dina frågor och svar till de underbara personerna på knowledge@theguardian.com.

real madrid coentrao matchtröjor

Murgröna upp Wembleys yttervägg höll på, liksom greppet på min basebollstart på betongbetong. Förhöjt upp och upp mot de håligheter som vi antagligen skulle leda in i stadens tarmar, för FA Cup-finalen 1971 , Liverpool mot Arsenal. Det var poäng av oss som scaledde byggnaden vid Liverpool-änden, billettslösa men avsikt att titta på John Toshack ger kuperna en gömning, det såg ut som en av dessa bergsklättringsklättor på fritidscenter.

Jag hängde med en scally från Huyton och nu, 100 meter över parkeringen, krypade vi genom en djup öppning i Wembleys vägg, hoppade och slog ner marken. min kunniga partner i brottslighet försvann i folkmassan som en pil, men jag höll på för katastrofalt ögonblick av otroligt självkänsla. Polisens tunga hand plonked plötsligt på min axel och jag tillbringade 90 minuters fotboll (och gemenskapssång av Abide With Me) i en cell på Harrow Road, en strafflös arrestering utan kostnad, oförmögen att följa spelet eller resultatet , vilket var lika bra.

5 месяцев назад в Страхование. Вы можете следить за ответами к этой записи с помощью | RSS feed. Вы можете оставить коментарий или данные со своего сайта.

Оставить комментарий

*

* - поле, обязательное для заполнения