stickyimage

Закрыть
Читать онлайн Скачать PDF

GarryLi manchester city tröja Mittie

barcelona tröja barnocksfick ett rkort %EF%BB%BFTpDavide Nicol

• Wolfsburgs Andries Jonker var uppriktig om var hans sida gick fel på Schalke. ‘För det första var de första 20 minuterna mycket stackars,’ sa tränaren. ‘För det andra var de första bayern munich alonso matchtröja tre minuterna av andra hälften enormt fattiga.’ I dessa två stavar erkände Die Wölfe tre gånger för att sätta dem rätt tillbaka i nedryckningshändelsen (två av dem till Guido Burgstaller, som har slagit åtta sedan hans ankomst i januari i Gelsenkirchen) och återkommande Ingolstadt besök på lördag eftermiddag i en match av stor betydelse. Maik Walpurgis lag gjorde en måltid på att slå senast placerade Darmstadt och förlorade i halvtid till en sida som ännu inte tar en bortgångspunkt innan han återvänder till en segerrik Markus Suttner-frispark för att flytta inom en nedgångspunkt play-off position. De kommer att behöva göra utan deras nyckelförsvarare Romain Brégerie i Niedersachsen, men efter att han skickats ut för en sen uppstopp med Darmstadt Antonio Čolak, som också fick ett rött kort.

juventus lichsteiner fotbollströja

Tänk på Davide Nicola mindre som en fotbollsklubbchef än som tjänsteman. Talade innan hans Crotone lag match mot Inter i helgen, berättade han för reportrar att hans huvudsyfte var att ‘göra det här slutet på säsongen intressant’.

Robben och Ribéry fest som det är 2013 som Ancelotti stilar Bayern München hans väg | Andy Brassell

Nåväl, någon behövde göra det. 2016-17-utgåvan av Serie A har ofta känt mindre som en tävling än en serie av förutkända slutsatser. Juventus promenerade mot sin sjätte på varandra följande Scudetto med Roma och Napoli låst in i de återstående Champions League-platserna och ingen förändring av identiteterna i de tre nedre sedan november.

5 месяцев назад в Страхование. Вы можете следить за ответами к этой записи с помощью | RSS feed. Вы можете оставить коментарий или данные со своего сайта.

Оставить комментарий

*

* - поле, обязательное для заполнения